VLOERVERWARMING CONCURRENT

 Home

Over Ons

Vloerverwarming Frezen

Vloerverwarming Op Netten

Vloerverwarming Prijzen

Contact

 Web-design TBMVISUALS Bussum             																												  Copyright © 2012 Alle rechten voorbehouden. 																																																		Contact -	Links - Sitemap

Vloerverwarming Frezen

 

De techniek welke toegepast wordt bij het aanbrengen van vloerverwarming is afhankelijk van de situatie. Indien een cement dekvloer aanwezig is in de woning of kantoorruimte kan er gekozen worden voor frezen. Het voordeel hiervan is dat de leidingen in de vloer weggewerkt worden. Er is geen verhoging van de werkvloer.

 

Deze methode is zowel geschikt als hoofdverwarming als voor bijverwarming.

Nadat het aantal m² door onze monteur(s) is berekend en in gelijke groepen is verdeeld (iedere groep ongeveer even lang t.b.v. opwarmtijd en weerstand) worden de sleuven ingefreesd o.b.v. het slakkenhuispatroon (aanvoer naast een afvoer), dit gebeurt door middel van een professionele diamantzaagmachine die speciaal is ontwikkeld om sleuven in afwerkvloeren te maken. Hierbij komen de sleuven ca. 17mm diep te liggen. Hierdoor komt de slang vlak onder het vloeroppervlak te liggen, hetgeen een snelle opwarming van de vloer  ten goede komt. De vloer kent geen werking doordat de zaagsleuven werken als delitatievoegen. De vloer kan daarna direct afgewerkt worden.

 

Stofafzuiging bij het frezen gebeurt d.m.v. een professionele industriële stofzuiger, waardoor wij zéér stofarm (lees stofvrij) kunnen frezen. Het opgezogen gruis wordt in handelbare zakken buiten gezet zodat dit met de ophaaldienst meegenomen kan worden.

 

Wie voor vloerverwarming kiest haalt een uiterst comfortabel en esthetisch (want onzichtbaar) systeem in huis. Vloerverwarming geeft een gelijkmatige verticale warmteverdeling over het gehele vertrek; de warmte hoopt zich niet vlak onder het plafond op, zoals bijvoorbeeld bij radiatorverwarming het geval is.