VLOERVERWARMING CONCURRENT

 Home

Over Ons

Vloerverwarming Frezen

Vloerverwarming Op Netten

Vloerverwarming Prijzen

Contact

 Web-design TBMVISUALS Bussum             																												  Copyright © 2012 Alle rechten voorbehouden. 																																																		Contact -	Links - Sitemap

Vloerverwarming op Netten

 

Wanneer er in de woning geen dekvloer aanwezig en wanneer er voldoende hoogte is dan worden de vloerverwarmingsbuizen gemonteerd op gegal-vaniseerde krimpnetten. Bij deze methode worden eerst over de gehele vloer krimpnetten gelegd. Na het berekenen van de groepen worden de vloerverwarmingsbuizen op de krimpnetten gemonteerd met ty-raps. Tevens adviseren wij om een isolatiefolie aan te brengen, die zorgt voor een snelle warmte afgifte van de vloer.

 

Deze methode kan zowel voor hoofdverwarming als ook voor bijverwarming worden toegepast. Een bestaande betonvloer kan voorzien worden van vloerverwarming op netten. Nadat de slangen zijn gebonden wordt er een vloerverdeler gemonteerd. Waar nodig zal er een bypassventiel geplaatst worden.

Nadat de verdeler is gemonteerd worden de slangen met water doorgespoeld en ontlucht waarna ze op de verdeler worden aangesloten.

 

Na de montage kan een zandcement dekvloer worden aangebracht.  

 

Genieten van de comfortabele warmte van vloer-verwarming?  Bij ons kunt u rekenen op een vakkundig uitgebalanceerde installatie. Wij beschikken over de juiste expertise om dit mogelijk te maken. Wij zijn u graag van dienst bij de juiste keuze van vloerverwarmingstoepassing.