Over Ons

Vloerverwarming Frezen

Vloerverwarming Op Netten

Vloerverwarming Prijzen

Contact

 Home

Naam:

 

Telefoon nr:

 

Adres:

 

Postcode:

 

Plaatsnaam:

 

E-mailadres:

 

Opmerkingen:

 

 Web-design TBMVISUALS Bussum             																												  Copyright © 2013 Alle rechten voorbehouden. 																																																		Contact -	Links - Sitemap

Contact

 

Wenst u contact met een adviseur voor Limburg

of u wilt een vrijblijvende offerte aanvragen,

dan kunt u het contact formulier op deze pagina

invullen. Onze adviseur in Limburg neemt zo

snel mogelijk contact met u op.

 

Vloerverwarming Limburg

 

De Vloerverwarming Concurrent is in Limburg dé specialist op het totale vakgebied dat te maken heeft met uw vloerverwarming. Of het nu gaat om vloerverwarming frezen of vloerverwarming op netten, bij ons bent u aan het juiste adres, vul het contactformulier op deze pagina in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Vloerverwarming frezen in Limburg

 

Heeft u net een nieuwe woning in Limburg, of heeft u wellicht een bestaande woning met daarin een zandcement vloer, en wilt u graag vloerverwarming zonder al te hoge kosten, wij kunnen uw vloerverwarming infrezen in de zand cement dekvloer. Het is dus niet nodig de bestaande vloer uit te breken. Na het frezen en het aanbrengen van de leidingen kunt u plavuizen of een andere vloerbedekking aanbrengen. U kunt er ook voor kiezen de sleuven dicht te laten smeren. Voor het door ons laten infrezen van de vloerverwarming kunt u het contactformulier invullen. Wij nemen dan  zo snel mogelijk contact met u op.

Vloerverwarming op netten in Limburg

 

Bent u uw  woning in Limburg aan het renoveren  en u wilt graag vloerverwarming aan laten brengen? Een bestaande betonvloer kan voorzien worden van vloerverwarming op netten. Na de montage kan hier overheen een zandcement dekvloer worden aangebracht. Voor het door ons aan laten brengen van vloerverwarming op netten kunt u het contact formulier op deze pagina invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.